immensa ‘Kleurrijk’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Energie management

18-12-2018
18 december

Tijdens deze bijeenkomst neemt Alexander Vandervelden ons mee in de wereld van energie-management. Hij is voormalig wedstrijdzwemmer en houder van het Belgisch record op de 100 meter schoolslag. Na zijn actieve zwemcarrière werd hij zwemcoach en coach voor triatlon teams. Hij heeft een Master diploma in Chemie en is een mooi voorbeeld van de harmonieuze ontwikkeling op het fysieke, mentale en emotionele niveau tegelijkertijd. Met zijn ervaring als productie- en ontwikkelingsmanager en kwaliteitsmanager in het bedrijfsleven in combinatie met zijn commerciële talent, is Alexander een rijke bron van informatie voor de ontwikkeling en professionalisering van Mentally Fit op wereldwijd niveau. Alexander is een teamspeler in hart en nieren. Zijn focus ligt op het bouwen van constructieve basis voor teams om te groeien en op hoog niveau te presteren met een minimaal verlies van energie. Als je iets leert in de topsport, dan is het wel dat een efficiënt energie management leidt tot duurzame presentaties. In het bedrijfsleven is dit eigenlijk niet anders, vandaar “Beheer je energie en niet alleen maar je tijd!”.