immensa ‘Kleurrijk’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Joyce de Ruiter

23-01-2018
23 januari

Thema: Inspiratie!
Spreker: Joyce de Ruiter

Over Joyce:

“Jij gaat niet van waarde zijn voor deze maatschappij”
Dit zei een oogarts tegen mij. Ik was zeventien jaar oud en ik stond voor de vraag: wat wil ik met mijn toekomst, welke studie wil ik volgen?
Ik heb het Ushersyndroom, een ziekte waardoor ik langzaam doof én blind word. Ik wilde visual marketing gaan studeren. Volgens de arts kon ik die studie wel vergeten: “De naam alleen al”.
Ik had op dat moment een keuze: wegzakken in een slachtofferrol of kijken naar de mogelijkheden en daar het maximale uithalen. En dat bleek en blijkt verrassend meer dan je zelf ook maar in de verste verte voor mogelijk houdt.
Ik zie het Ushersyndroom niet alleen als een beperking want het heeft mij ook unieke talenten gegeven. En deze talenten pas ik toe in mijn werk. Ik heb gewerkt in de sales, HR, evenementenorganisatie, incentive- en verandermanagement. Nu ben ik spreker en inspirator, vanuit mijn eigen bedrijf. Ik bundel mijn kennis, visie en levensverhaal in maatwerk inspiratiesessies.

Mijn rode draad: tegenslagen geven je unieke talenten en deze kun je toepassen in je werk.

Als spreker inspireer ik mensen aan de hand van persoonlijke levenslessen gecombineerd met diverse sales theorieën hun unieke talenten te ontdekken. Ik laat zien hoe zij tegenslagen in hun leven kunnen omdraaien naar een talent en hoe deze toe te passen in hun werk. Na mijn maatwerk lezing met workshopelement beschikt iedereen over een kaart met een nieuwe, persoonlijke unique selling point.

Tijdens deze bijeenkomst zal het Nieuwjaarspakket worden samengesteld en uitgereikt! Dit is dé kans om jouw leukste, meest innovatieve of best lopende product aan je Immensa collega’s te laten zien! Je kunt je product die middag zelf meenemen en opslaan in de Hooiberg (naast de Nieuwe Refter). Na afloop van het plenaire gedeelte zullen we samen de tassen inpakken en gaat iedereen met een geweldig pakket naar huis. Uiteraard geldt: niets moet, alles mag!