immensa ‘Kleurrijk’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Robin van Galen

31-01-2017
31 januari

Thema: betere en effectievere samenwerking.
Op 31 januari 2017 hebben wij als spreker Robin van Galen, waterpolocoach van het Nederlands mannenteam, uitgenodigd.
Op jonge leeftijd is hij ernstig geblesseerd geraakt aan zijn schouder waardoor hij de Olympische roem als speler snel kon vergeten. Elk nadeel heeft zijn voordeel is een bekende uitspraak die ook voor hem opging. Hij merkte dat hij talent had voor het coachen en training geven. In 1988 begon hij zijn carrière als jeugdtrainer in Rotterdam, niet wetende dat hij twintig jaar later het absolute hoogtepunt uit zijn loopbaan en dat uit de vaderlandse waterpologeschiedenis zou meemaken als coach.
Robin komt vertellen wat hij geleerd heeft van deze “once in a lifetime experience”. Een paar procent extra motiveren en inspireren waardoor mensen ook beter gaan samenwerken, zodat ze gezamenlijk voor goud gaan….dat is zijn streven!
Hij neemt ons mee middels prachtige beelden en persoonlijke foto's naar die fantastische Olympische Spelen van Beijing 2008. Korte anekdotes, prachtige waargebeurde verhalen en een samenvatting van alles wat hij daar heeft meegemaakt. Daarna vertelt hij hoe hij samen met zijn begeleidingsteam de waterpolodames heeft klaargestoomd om optimaal te presteren in China. Authentiek en geheel in eigen stijl geeft hij het geheim achter het succes prijs en tot slot laat hij inzien hoe je ieder mens persoonlijk effectiever kan coachen en daardoor meer rendement kan halen uit een teamprestatie.