immensa ‘Kleurrijk’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Tweedaagse Persoonlijke Ontwikkeling

30-06-2016
30 juni

De Tweedaagse Persoonlijke Ontwikkeling gaat over Energie en hoe je meer energie kunt hebben in je dagelijkse privé- en werkleven. Het gaat over het verband tussen vier dimensies: mentaal (denken, gedachtes, perfectionisme), emotioneel (gevoelens, wat vind je lastig in je werk?), fysiek (hoe zorg je voor jezelf?, rusten, slaap, sporten, voeding) en spirit (wat wil ik?, wat zijn de ‘big rocks’ in mijn leven?, conditioneringen uit het verleden). Het is een workshop die erop gericht is om jou inzichten te geven in wat jou energie geeft en energie kost gedurende de dag en hoe je dat kunt veranderen