immensa ‘Kleurrijk’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Danny Mekic

02-02-2016
02 februari

Danny Mekić is in 2009 uitgeroepen tot 'meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland' door het magazine Sprout, een uitgave van Management Team. In datzelfde jaar werd hij door Quote en Elsevier vermeld in talentenlijstjes en in 2010 was hij volgens NRC Handelsblad de meestgevraagde expert uit het bedrijfsleven op de Nederlandse televisie. Naast het runnen van zijn eigen bedrijf dat hij op 15-jarige leeftijd oprichtte, is hij actief als docent in het HBO en WO, mediator, new business en new media consultant, investeerder, jurist, opiniemaker, panellid in het Radio 1 economenpanel.

In de jaren die volgden is hij uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van internet, technologie, nieuwe business modellen en een van de meestgevraagde sprekers van Nederland. Hij publiceert regelmatig in kranten, waaronder NRC Handelsblad en the Financial Times. 

Momenteel richt Danny zich fulltime op het in 2011 opgerichte NewTeam, een internationaal consultancybureau gespecialiseerd in strategische boardroom consultancy bij grote organisaties op het gebied van technologie, media en communicatie, gespecialiseerd in (verstorende) innovaties en nieuwe business modellen. NewTeam werkt voor 40 van de grootste organisaties in Nederland en verschillende overheidsdiensten, maar heeft ook klanten in zeven andere Europese landen, Amerika en Australië.

Houd er rekening mee dat tijdens deze bijeenkomst het Nieuwjaarspakket zal worden samengesteld en uitgereikt! Dit is dé kans om jouw leukste, meest innovatieve of best lopende product aan je Immensa collega’s te laten zien.