immensa ‘Kleurrijk’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Voeding als medicijn

02-12-2014
02 december

Spreker: Stijn Baan (Food Entertainment en Koppert Cress)

Stijn Baan is de ‘jonge hond’ in het sprekersveld. Hij wilde aanvankelijk als leerkracht voor de klas staan, maar stopte met de PABO omdat het ondernemersbloed ging borrelen. Niet zo verwonderlijk met Rob Baan, bekend van Koppert Cress en 24Kitchen, als vader. Stijn richtte het bureau ‘Food Entertainment’ op, een entertainment-bureau waarmee hij culinaire presentaties geeft op feesten en evenementen. Een groot deel van de diensten bestaat uit proeverijen met de producten van Koppert Cress waar hij inmiddels ook werkzaam is. Stijn betoogt dat de consument zich middenin een transitie bevindt als het gaat om hoe hij over voedsel denkt en ermee omgaat.